Loading...
Users-Guide | Aleargă pentru viață!
  • Main page
  • Users-Guide | Aleargă pentru viață!

Aveți nevoie de ajutor? Iată câteva instrucțiuni pentru a vă crea și accesa contul:

Pentru a vă înscrie și a vă accesa contul pe website-ul nostru, apasați pe butonul ‘Înscriere’ de pe pagina principală:

Step 1

Pe această pagină veți găsi atât informațiile generale cu privire la desfășurarea concursului, cât și butoanele ce duc la crearea și accesarea contului.

Dacă nu aveți un cont, apasați pe butonul de ‘Înregistrare’. Reprezentanții firmelor ce iau parte la eveniment vor trebui să se înscrie accesând ‘Înregistrare APV CORPORATE’. Menționăm faptul că parola trebuie să conțină minim 8 caractere, minim o literă mare și minim o cifră. În cazul în care câmpurile formularului nu sunt completate corect, acest lucru va fi semnalat prin apariția mesajelor de atenționare, trebuind să rectificați datele introduse.

În urma completării și trimiterii formularului apăsând pe buton, veți fi redirecționați către pagina pe care va trebui să faceți o donație prin PayPal, aceasta fiind ulterior verificată de administratorii noștri ce vor aproba crearea contului dvs. De asemenea, veți primi pe adresa de e-mail un mesaj care vă notifică acest lucru. În urma aprobării contului de către echipa noastră, veți primi pe e-mail confirmarea de a vă putea conecta în contul dumneavoastră.

Step

Urmați pașii către pagina de login și introduceți datele pentru a intra în cont.

Step 2

Fereastra următoare conține câmpurile care vor trebui completate. La prima accesare, va trebui să introduceți vârsta și sexul. Pe parcursul desfășurării concursului, ulterior veți putea introduce distanța pe care ați parcurs-o alergând, trebuind să încărcați și o dovadă (imagine, screenshot, desfășurător dintr-o aplicație ce monitorizează activitatea fizică). Administratorii noștri vor valida pe baza imaginilor încărcate distanța parcursă de fiecare concurent. Pentru a aplica modificările, apăsați butonul ‘Update Profile’ sau butonul ✓ din partea dreaptă sus.

Step 3

Aveți la dispoziție și alte setări utile cu privire la contul dvs., accesând butonul pentru Setări

Step 4

În acest panou puteți să modificați datele personale, să setați o nouă parolă sau să ștergeți contul și datele aferente acestuia. Pentru a reveni la secțiunea în care vă puteți introduce distanța parcursă și puteți încărca dovezile, apăsați pe butonul “View profile” de sub numele dvs.

Step 4

Sperăm ca acest ghid v-a fost de folos! Dacă întâmpinați orice problemă, vă rugăm să contactați membri echipei noastre, scriindu-ne un mesaj la una dintre adresele de e-mail alexcalvun@gmail.com | cristian.iancu1005@gmail.com.

Echipa Aleargă pentru Viață!, marca Liga Studenților Electroniști, UPB.