Loading...
Ediția 2016 – Popescu Mihai

Ediția de anul trecut a fost un real succes, reușind cu ajutorul vostru să strângem o sumă de bani care i-a asigurat lui Mihai începerea unui tratament nou și performant pentru afecțiunea de care suferă și continuarea celui pe care deja îl începuse.

În prezent, starea sa este stabilă, urmele lăsate de incendiul din Clubul Colectiv încep să se vindece, însă Mihai are în continuare nevoie de susținere și încurajări, deoarece din păcate, rănile sufletești provocate de amintirile acelei nopți negre nu pot să dispară atât de ușor.

Ziua de 30 octombrie 2015 s-a transformat în emblema unei catastrofe naționale. Viețile a zeci de oameni au fost curmate într-o clipă de neatenție, aceeași clipă care a presărat traume și răni fatale pentru supraviețuitorii incendiului. În această situație se află și tânărul Mihai Popescu, supraviețuitor al incendiului de la Colectiv. Într-un timp în care viața ne aleargă permanent ne-am gândit să te invităm să alergi și tu pentru o viață! Prin urmare, datorită spiritului civic de care a dat dovadă poporul român față de victimele incendiului, Liga Studenților Electroniști organizează cea de-a 7-a ediție a crosului caritabil “Aleargă Pentru Viață”, alături de asociația “Sportul pentru toți” și susținuți de MyProtein.

Popescu Mihai este unul dintre cei care au fost prezenți la concert. Deși suferă de parapareză spastică, afecțiune neurologică caracterizată prin paralizie a membrelor inferioare, descoperită de la vârsta de 6 luni, acesta nu a lăsat boala să-i împiedice dorința de a duce o viață normală. Astfel că, alături de alți doi prieteni, a fost prezent la concert în momentul declanșării tragediei. Totuși, rănile suferite nu au fost foarte grave: incendiul i-a lăsat urme la nivelul mâinilor, pieptului și feței, cele mai grave fiind la mâini.

Așadar, pentru că un astfel de dezastru nu se poate da uitării curând, pentru solidaritatea de care poporul, indiferent de generație, a dat dovadă în fața necazului, dar mai ales pentru Mihai, Liga Studenților Electroniști dă startul celei de-a 7-a ediții a crosului caritabil “Alearga Pentru Viață!”. Alătură-te nouă în încercarea de a-i oferi lui Mihai o viață mai bună!

Te așteptăm în data de 7 mai să fim alături de Mihai Popescu!

Mulțumim din suflet sponsorilor și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment pentru Mihai.