Loading...

„Aleargă pentru viață!

Aleargă pentru viața mai ușoară a 15 copii cu probleme grave de sănătate! ”

 

Liga Studenților Electroniști, în parteneriat cu Asociația Down Plus București, organizează „Aleargă pentru Viață” – eveniment ajuns la cea de-a 6-a ediție. Ilinca, Antonio, Anastasia, Matei, Dragos, Mihai, Georgiana, Alex, Silviu, Stefan, Gabriel, Larisa, Bogdan, Codrut, Ana Maria și Teo sunt cei 15 copii afectați de boala necruțătoare numită Down. Sunt multe care îi despart – familii diferite, pasiuni diferite, vise diferite, dar sunt multe care îi apropie, printre care și faptul că toți fac parte din Asociația Down Plus București, asociație înființată chiar de un părinte care știe ce înseamă această boală la un copil.

Se întâlnesc săptămânal, merg la teatru, la balet, la film, în parc și în excursii – membrii asociației încearcă să le ofere vieți și activități cât mai normale, însă costurile sunt, de multe ori, prea mari chiar și pentru aceste lucruri care nouă ne par ușoare, comune, la ordinea zilei. Salariul părinților, în majoritatea cazurilor, abia acoperă costul medicamentelor, iar mulți dintre copiii din asociație au și frățiori, astfel că venitul familiei mai trebuie să acopere cel puțin încă o persoană.

Președinta asociației visează să le ofere celor 15 copii, pe lângă activitățile pe care le fac de obicei, un lucru extraordinar de util acestora dacă ar fi făcut constant: cursuri de logopedie. Nu doar doamna Georgeta (insert si nume tanti președinta) visează la acest lucru, ci toți părinții copiilor în cauză: întreaga viață a copiilor lor s-ar putea schimba dacă ar urma aceste cursuri de cel puțin două ori pe săptămână. Își doresc enorm acest lucru, au căutat oameni care să îi ajute, căci nu își permit, însă toți au rămas indiferenți la rugămințile disperate.

Studenții nu pot face asta. Studenții membri ai LSE nu pot rămâne indiferenți. Vă așteptăm să vă alăturați nouă în misiunea de a îndeplini un vis, în misiunea de a alerga pentru o viață mai bună a celor 15 suflete. Încurajăm stilul de viață sănătos și activ, astfel că tinerii pot participa, în schimbul unei taxe de participare simbolice, la un cros pe diverse categorii de vârste, precum și la o cursă cu obstacole. Participanții vor primi diplome și medalii, iar suma adunată va fi donată Asociației Down Plus București pentru a avea grijă și mai bine de Ilinca, Antonio, Anastasia, Matei, Dragos, Mihai, Georgiana, Alex, Silviu, Stefan, Gabriel, Larisa, Bogdan, Codrut, Ana Maria și Teo. “

Vino alaturi de noi sa ne salvam viitorul! Daca iti pasa SI TU  POTI AJUTA! CUM?

  • prin donatia directa in contul asociatiei :

Asociatia down plus Bucuresti

IBAN:RO04RNCB0278141214580001

BCR Serban Voda

  • prin participarea la evenimentul „Alearga pentru viata” organizat de Liga Studentilor Electronisti, Sâmbătă 9 Mai, campusul Universităţii Politehnică din Bucureşti