Loading...

Alearga pentru Viata a inceput ca fiind o campanie sociala nascuta din dorinta de a milita pentru un stil de viata sanatos si echilibrat prin intermediul miscarii. Din acest motiv, in primul sau an, campania s-a desfasurat sub motto-ul “Sportul iti salveaza viata!”.

Fondatorul campaniei, Cristian Gheorghe, a reusit pentru prima data in istoria sportului romanesc sa stranga sub umbrela evenimentului un numar important de parteneri media si 2 influenceri apreciati la scara larga in Romania: Octavian Bellu, cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor, si Alex Velea, un artist care este recunoscut pentru apropierea sa pentru miscare.

– Spot video, spot audio, machete in presa scrisa, bannere online si 2 luni de comunicare;

– Cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor Octavian Bellu si artistul Alex Velea, vectori de imagine;

– Un portal dedicat, iubestesportul.gsp.ro;

– buget media 70.000 de Euro;

– Parteneri:Intesa Sanpaolo Bank, TVR, GSPTV, Radio  Romania, Itsy Bitsy, SapteSeri, Adevarul de  Seara, Sport Total FM, City Fm, Gazeta Sporturilor, Adevarul, HMultiplex, Radio Bucuresti;

Solutia ramane nemodificata si pentru anul 2010, astfel alaturi de parteneri importanti ca Prefectura Muncipiului Bucuresti, Directia Tineret si Sport Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Radio Romania, Radio Sport Total FM, Radio Itsy Bitsy, GSP TV, GSP.RO, SapteSeri, Blogway, Kanvas, Televiziunea Romana, GazetaSporturilor, Intesanpaolo Bank si PUMA propun ca element primordial in mentinerea sanatatii miscarea.

Astfel prinde viata Campania Alearga pentru Viata!.

“Alearga pentru Viata!”  beneficiaza de comunicare prin intermediul televiziunilor, radiourilor, cinematografelor( cu ajutorul spoturilor), machete in presa scrisa, banner de directionare online, platforma de comunicate de presa si site oficial.