Loading...

“Aleargă pentru Viață!” a început ca fiind o campanie socială, născută din dorința de a milita pentru un stil de viață sănătos și echilibrat prin intermediul mișcării. Din acest motiv, în primul sau an, campania s-a desfășurat sub motto-ul “Sportul îți salvează viața!”.

Fondatorul campaniei, Cristian Gheorghe, a reușit pentru prima dată în istoria sportului românesc să strângă sub umbrela evenimentului un număr important de parteneri media și doi influenceri apreciați la scară largă în România: Octavian Bellu, cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor, și Alex Velea, un artist care este recunoscut pentru apropierea sa pentru mișcare.

Parteneri: Intesa Sanpaolo Bank, TVR, GSPTV, Radio România, Itsy Bitsy, ȘapteSeri, Adevărul, Adevărul de Seară, Sport Total FM, City FM, Gazeta Sporturilor, HMultiplex, Radio București;

Soluția rămâne nemodificată și pentru anul 2010, astfel alături de parteneri importanți ca Prefectura Municipiului București, Direcția Tineret și Sport București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Radio România, Radio Sport Total FM, Radio Itsy Bitsy, GSP TV, GSP.RO, ȘapteSeri, Blogway, Kanvas, Televiziunea Română, Gazeta SporturilorIntesanpaolo Bank și PUMA propun ca element primordial în menținerea sănătății mișcarea.
Astfel prinde viață campania Aleargă pentru Viață!.

“Aleargă pentru Viață!”  beneficiază de comunicare prin intermediul televiziunilor, radiourilor, cinematografelor (cu ajutorul spoturilor), machete în presa scrisă, banner de direcționare online, platforma de comunicare în presă și site oficial.