Loading...
Ediția 2013 – Sara

Evenimentul caritabil ALEARGĂ PENTRU VIAȚĂ, ajuns la cea de-a 5-a ediție, ce va avea loc anul acesta pe 14 decembrie, în Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu și va reuni sub egida sa toți oamenii dornici să alerge pentru sport și pentru o cauză umanitară.

Liga Studenților Electroniști în colaborare cu Asociația Română de Terapii în Autism și ADHD, și-au propus să ofere persoanelor din București o zi în care pot îmbina plăcerea pentru sport cu dorința de a dărui o șansă la o viață normală Sarei.

Sara este un alt caz social pentru care Asociația Română de Terapii în Autism și ADHD luptă spre recuperare și incluziune socială. De luni de zile luptăm să ajutăm familia să depășească momentul, ca Sara să lase dacă nu sindromul Down, măcar Autismul în urmă și să ducă o viață normală. Luptăm să fie încadrată în unul din centrele de recuperare terapeutică ale asociației în care să urmeze un program complet și complex de terapii combinate. De asemenea, Sara trebuie inclusă și în regimul Special After School pentru că are și probleme de nutriție, iar unui om simplu cum este mama, îi este aproape imposibil să se descurce. Având în vedere situația delicată a familiei, fetița nu a putut primi un tratament propice care să îi permită să se dezvolte normal până la vârsta de 6 ani. Terapiile Sarei costă extrem de mult, 6100 de lei pe lună, o sumă pe care părinții ei nu și-o pot permite.

Accesând www.aleargapentruviata.ro, puteți afla toate detaliile despre locația și data evenimentului, taxa de înscriere și cum puteți dona pentru Sara, desfășurarea evenimentului în funcție de categoriile de vârstă, modalitatea de înscriere, modalitatea de a sponsoriza sau de a promova evenimentul.

Vă așteptăm să alergăm împreună, pentru a-i oferi Sarei o șansă la o viață normală.