Loading...
Donează

“CE RĂMÂNE DIN NOI? NU RĂMÂNE DECÂT CEEA CE DĂM ALTORA!“

Tu ai cunoscut un copil autist? Dacă nu, din păcate se poate că în curând vei afla că cineva cunoscut sau drag ţie a născut un copil autist. La fiecare 7 ore în România se naşte un copil cu autism.

EU, copilul cu autism, nu am nici o şansă să duc o viaţă normală fără ajutorul tău! Mă simt un înger care nu-şi pot recunoaşte numele, părinţii, nu pot spune că mă doare ceva pentru că nu ştiu cum se numeşte partea aceea de corp care mă doare şi….. nu pot vorbi şi de aceea urlu şi muşc, nu ştiu că joaca poate însemna mai mult decât închisul /deschisul uşilor sau luminilor, înşiratul obiectelor sau băgatul în gură.

Vino te rog şi ajută-mă să înţeleg şi eu lumea dinafara mea, să nu mai alerg permanent în cerc fără sens. Ştiu că şi ţie ţi-e greu dar….tu înţelegi, vorbeşti, iubeşti, zâmbeşti…..eşti norocos, întinde mâna ta norocoasă şi da-mi şi mie şansa la o viaţă normală. Poţi dona direct în cont, sună la asociaţie şi întreabă cum mă cheamă şi scrie pe donaţie numele meu, poţi să vii personal la centru unde oameni minunaţi mă învaţă zi de zi calea spre normalitate şi chiar dacă nu pot vorbi, sau nu înţeleg gestul îmbrăţişării tale sigur îţi voi mulţumi privindu-te cu speranţa !

DONEAZĂ ACUM ŞI VEI FI PARTE DIN DESTINUL MEU!

Donație Directă în conturile Asociației :

Banca Transilvania

  • Cont lei : RO80BTRL04301205346886XX
  • Cont EURO: RO29BTRL04304205346886XX

Unicredit Tiriac Bank

  • Cont lei : RO77BACX0000000874539000

DONAȚII PRIN PAYPAL


Comment
0

Leave a reply

nineteen − 9 =