Loading...
Ediția 2022 – Andrei BucurPovestea lui Andrei Bucur

Un tânăr ambițios, sportiv, fost student al Academiei de Poliție

Toate visurile lui Andrei aveau să se năruie la data de 3 Mai 2017. La vârsta de 25 de ani, în timpul unui antrenament desfășurat la Academie, acestuia i s-a făcut rău, a leșinat și a fost transportat la urgențe unde a primit un diagnostic crunt: anevrism cerebral. Acesta a avut loc din cauza unei anomalii vasculare neereditare transmise la naștere de care Andrei nu era conștient.

Consecința rupturii anevrismului cerebral poate duce la complicații grave ce pot cauza decesul pacientului înainte ca acesta să ajungă la spital. Astfel, Andrei trebuia să fie operat de urgență, iar din cauza faptului că România nu dispune de aparatura necesară pentru a efectua o astfel de intervenție, șansa lui Andrei a venit de la o clinică din Lille, Franța. După efectuarea primei operații, aflat într-o stare gravă, Andrei a fost informat și asupra faptului că anevrismul i-a declanșat o semipareză facială care îi afecta mobilitatea mușchilor din partea stângă a feței. Pe parcursul ultimilor ani, pentru tratarea anevrismului și reconstrucția vaselor de sânge din creier, Andrei a urmat în Franța cinci operații.

Acum, după aproape cinci luni de luptă continuă, Andrei a reușit să realizeze o recuperare impresionantă, iar starea lui se îmbunătățește pe zi ce trece. Șansele lui de a face o recuperare completă sunt mari, iar pentru a atinge rezultatele dorite, Andrei are nevoie atât de timp, cât și de resurse financiare. Pentru Andrei urmează cea de-a șasea intervenție în Franța, după care urmează să se întoarcă în România, unde va trebui să realizeze o recuperare riguroasă și îndelungată pentru tratarea parezei faciale.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite în mapa de prezentare, care poate fi vizualizată aici.
Pentru orice tip de sponsorizări, vă rugăm să contactați coordonatorul evenimentului.