Loading...
Blog
  • Main page
17
11
2011

Depresia, deficitul de atentie, anxietatea si durerile de cap

By IT LSE 0

Georgetown CanalCombateti Depresia

 Mancati corect, consumand mai mult acid folic, vitamina B6, riboflavina, alimente bogate in triptofan, mai ales carbohidrati complecsi, si alimente bogate in acizi grasi omega-3. Eliminati alimentele care favorizeaza instalarea depresiei, precum cafeina si zaharul. Stati in fiecare zi cel putin jumatate de ora la soare sau doua ore in lumina artificiala puternica. Incercati DLPA sau sunatoarea.

 Contracarati deficitul de Atentie

 Creati-va un sistem domestic de indosariere a facturilor si chitantelor, folositi agende pentru toate aspectele vietii cotidiene, tineti carnetele in casa si in masina, puneti pe perete un avizier si prindeti pe el notite sau hartii importante si tineti evidenta scrisa a obligatiilor pe care le aveti, cu orele respective.

 Feriti-va de anxietate

 Evitati alimentele care favorizeaza anxietatea, precum cafeina, alcoolul, unii aditivi si zaharul rafinat.

 Protejati-va impotriva durerilor de cap

 Incercati sa reduceti cauzele majoritatii durerilor de cap utilizand caldura si frigul pentru a reduce inflamarea nervilor sau a va incalzi muschii incordati, relaxind cu regularitate muschii incordati ai capului si gatului, odihnind ochii si facand cu regularitate exercitii aerobice.

author: IT LSE