Loading...
Blog
  • Main page
15
07
2011

Lamaia si beneficiile ei

By IT LSE 0

Lemons Lămâia este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternică decăt chimioterapia!!! S-a constatat că, după mai mult de 20 de experimenţe efectuate în laborator rezultatele au relevat ca sucul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, întelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas…

Gustul ei este agreabil, neproducând efectele oribile ale chimioterapiei. Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi un lămâi în spatiul sau în gradina voastră.

Lămâiul nu ocupă mult loc şi este cunoscut pentru varietăţile sale de lămâi şi lime. Puteţi să consumaţi fructul în diverse moduri: puteţi să mâncaţi pulpa, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet etc.

I se atribuie multe virtuţi, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Lămâia este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Se consideră, de asemeni, că este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizeaza tensiunea arterială crescută şi este antidepresiv, combate stress-ul şi bolile nervoase.

author: IT LSE