Loading...
Blog
  • Main page
02
02
2011

Topul alimentelor nerecomandate(1)

By IT LSE 0

ALIMENTELE PRAJITE, PANE
Prin prajirea alimentelor in ulei sau in untura animala se produc anumiti compusi daunatori pentru sanatatea noastra, cancerigeni precum acroleina, iar grasimile nesaturate din uleiurile vegetale, acele grasimi sanatoase si benefice devin prin prajire grasmi saturate, periculoase pentru sistemul cardiovascular.
Paneul aduce o crusta de faina, ou si ulei prajit, extrem de nocive si cu multe calorii.

MANCAREA DE TIP FAST FOOD
Aceste preparate contin enorm de multa sare si cantitati mult prea mari de grasimi saturate. Cel mai adesea, aceste produse sunt mult prea concentrate in calorii ce provin din surse nesanatoase: carnea prajita cu multe, grasimi, carbohidrati rafinati precum painea alba cu adios de zahar, sosurile grele cu sare si din nou grasimi saturate.

MEZELURILE
Mezelurile sunt foarte sarate si indelung procesate. Sunt preparate din carne dezosata mechanic, adica acele resturi de carne, de proasta calitate si au din plin coloranti si alte produse nocive.

DULCIURILE CONCENTRATE

Dulciurile precum prajiturile, biscuitii, cremele, produsele de cofetarie aduna enorm de multe calorii la o cantitate mica de produs si duc la degradarea danturii, obezitate, diabet si alte probleme de sanatate legate de acestea precum afectiuni cardiovasculare, ale articulatiilor, hernii, probleme respiratorii, ale vezicii biliare.

SUCURILE DULCI INDUSTRIALE
Pe langa faptul ca acestea nu au nicio valoare nutritive, aduc in dieta noastra multi conservanti, coloranti, zahar.

… stai pe aleargapentruviata.ro pentru a afla mai multe despre topul alimentelor nerecomandate

author: IT LSE

Comment
0

Leave a reply

five + twelve =