Loading...
Blog
  • Main page
09
10
2010

Interviu cu Alex Velea

By IT LSE 0

In exclusivitate pentru campania “Alearga pentru Viata!”, artistul Alex Velea a acordat un scurt interviu.

Reporter: Cand ai facut ultima data miscare ?
Alex: Acum jumatate de ora…

Reporter: Cat de des faci miscare si in ce conditii?
Alex: Cat de des am ocazia, uneori merg la sala zi de zi,dar sunt perioade cand orarul nu-mi permite sa ma antrenez  pentru ca am multe concerte. Pana la urma fac miscare zilnic…deoarece dansez asa ca…

Reporter: Este importanta miscarea din punctul tau de vedere ?
Alex: Foarte importanta. Nu ai cum sa fii “fresh” daca nu iti dai silinta. Dincolo de aspectul fizic e vorba de sanatate. Noi tinerii nu simtim acum si poate facem haz de necaz, dar odata cu inaintarea in varsta toate excesele se resimt.

Reporter: Esti atent la alimentatie ? Ce produse consumi ?
Alex: Da, foarte, poate putin exagerat. Multa proteina (carne, lactate si shake-uri proteice), carbo(orez integral) si vitamine (fructe…cat cuprinde). Intre mese mai ciugulesc fistic sau migdale(in stare naturala).

Reporter: Ti se pare un pericol sedentarismul ?
Alex: Nu cunosc termenul…si nici nu vreau sa-l aflu Clar… si vad ca suntem din ce in ce mai comozi. Cu cat tehnologia avanseaza…noi suntem mai lenesi, cel putin din punct de vedere fizic…in curand o sa se inventeze o masinarie care iti “baga-n gura”.

Reporter: Ce recomandari ai face unui om care are foarte putin timp sa faca miscare ?
Alex: Chiar daca suna putin ciudat 15 minute… de miscare pe zi(macar) iti pot lungi si inlesni viata.

Reporter: Ce parere ai despre campania sociala  Alearga pentru viata !  ?
Alex: Mi se pare un act curajos avand in vedere “materia” cu care lucram, pentru ca hai sa fim seriosi…e greu sa scoti oamenii din case la alergat sau facut genoflexiuni. E un pas important ca s-a demarat aceasta campanie si imi doresc ca ea sa aiba o finalitate. In prima faza oamenii ar trebui sa constientizeze pericolul in care se afla atunci cand elimina “miscarea” din viata lor.

Reporter: Ai simtit  un pericol pentru sanatate datorita stilului de viata pe care il ai ?
Alex: Da pentru ca nu ma odihnesc suficient, dar asta imi e meseria si sunt riscuri pe care le-am acceptat si asumat. Din aceasta cauza incerc prin sport sa-mi dau un restart in fiecare zi.

author: IT LSE

Comment
0

Leave a reply

5 × four =