Loading...
Blog
  • Main page
25
03
2016

Aleargă pentru viață 2016

By IT LSE 0

Într-un timp în care viața ne aleargă permanent ne-am gândit să te invităm să alergi și TU pentru o viată! Prin urmare, Liga Studenților Electroniști organizează cea de-a VII-a ediție a crosului caritabil “ Aleargă pentru viață”.

Colectiv a devenit simbol al renașterii civice, dar și un moment de cumpănă pentru cele peste 140 de familii ale căror membrii au căzut pradă flăcărilor cumplitului incendiu. Într-o situație similară se regăsește și familia Popescu al cărei copil, Mihai, un tânăr în vârstă de numai 16 ani, se numără printre supraviețuitorii incendiuluil. Acesta suferă de parapareză spastică,afecțiune neurologică ce se caracterizează prin paralizia membrelor inferioare, descoperită la 6 luni,. Fiind o persoană puternică, boala nu a fost o piedică în calea împlinirii visului sau de a duce o viață normală, el fiind prezent la concert în momentul declansării incendiului. Totuși, rănile suferite nu au fost foarte grave: are urme la nivelul mâinilor, pieptului și feței, mai grave fiind însă cele emoțional-afective.

Prin urmare, datorită spiritului civic de care a dat dovadă poporul român față de victimele incendiului, vă invităm să fim în continuare alături de Mihai Popescu și să îi oferim șansa de a zâmbi din nou în data de 7 mai, în incinta rectoratului Universității Politehnica București. Accesul la eveniment se face pe baza achiziționării unei brățări în valoare de 20 de lei. Pentru mai multe detalii apăsați aici .

author: IT LSE